• facebook
  • instagram
  • linkedin
  • mail

AnKant Agrarische Uitzendkrachten is een jonge uitzendservice die zich voornamelijk richt op de agrarische sector. Hierbij worden mensen ingezet die flexibel, enthousiast en hardwerkend zijn. Ook worden er mensen ingezet die al langere tijd werkzaam zijn in deze sector. Door de een-op-een relatie met de klant wordt er gestreefd naar een hoge kwaliteit van het werk!

Het bedrijf wordt vanaf Noord Sleen (Drenthe) gerund, en we willen ons werkgebied door Drenthe uitbreiden. Daarnaast is het mogelijk om ons werkgebied buiten Drenthe uit te breiden. Naast onze agrarische achtergrond heeft een opleiding aan de Aeres Hogeschool in Dronten ons netwerk op Hbo- en Mbo-niveau behoorlijk vergroot. Dat zouden we graag met u willen delen.

Ons streven is: het voorzien van flexibele, leergierige arbeidskrachten op agrarisch gebied. Personen met een agrarische achtergrond zullen de piekperiodes begrijpen en stellen zich daardoor flexibel op.

Bent u op zoek naar arbeidsverlichting in drukke periodes? Zoekt u een vaste werknemer, of wil je zelf in de agrarische sector aan het werk? Neem gerust contact op voor een afspraak.