• facebook
  • instagram
  • linkedin
  • mail

Vacature: Commercieel districtsvertegenwoordiger

Functie: Districtsvertegenwoordiger kapitaalgoederen

Ben jij op zoek naar een toffe baan met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden?

Wij zoeken voor een grote fabrikant van automatisering in melksystemen een commerciële teamspeler voor het noord(oost)en of midden van Nederland.

De Market Area van dit bedrijf, met een vestiging in Steenwijk, is verantwoordelijk voor de Benelux & SSA (België, Nederland, Luxemburg & Sub Saharan Africa) en hoort bij de cluster EMEA (Europe, Middle East & Africa). Daarvoor zijn wij op zoek naar een:

Districtsvertegenwoordiger kapitaalgoederen

Functie-omschrijving

Als districtsvertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van een aantal dealers in je werkgebied in het noord(oost)en en/of midden van Nederland. Je begeleidt en coacht de vertegenwoordigers van de betreffende dealers en helpt ze om succes in de verkoop van projecten te realiseren. Dit doe je deels door actief mee te gaan naar onze eindgebruikers, de melkveehouders. Zo ontwikkel je een gedreven en proactief verkoopteam bij jouw dealers, wat leidt tot een geoptimaliseerde marktbewerking en een passend marktaandeel, met als doel een winstgevende omzetgroei in het werkgebied en een hoge klanttevredenheid. Je bent het aanspreekpunt voor het bedrijf in je werkgebied en onderhoudt nauwe contacten met beïnvloeders.

Je werkt in een team met 8 districtsvertegenwoordigers in de Benelux. Je volgt markttendensen, analyseert en rapporteert deze. Je bent verantwoordelijk voor omzet en winstbijdrage op het gebudgetteerde verkoopvolume, volgend op de jaarlijks opgemaakte strategische plannen.

Je rapporteert aan de Sales Manager kapitaalgoederen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Je hebt minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in een verkoopfunctie, bij voorkeur in de melkveehouderij
  • Je bent een teamspeler
  • Je bent een resultaatgerichte doorzetter met goede communicatieve en commerciële vaardigheden. In het bijzonder in onderhandelen

Wij bieden

Een uitdagende functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfswagen.

Procedure

Ben je geïnteresseerd en denk je te voldoen aan dit profiel, stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar joris@ankant.nl.
Voor verdere informatie over deze functie kun je tijdens kantooruren bellen of whatsappen naar +31 6 36586296, een mailtje naar bovenstaand mailadres is ook mogelijk.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *